מתכונים

מרק ירקות עשיר של בית רפאל

בתחתית הסיר לשים ירקות חתוכים קשים כמו גזר מעט תפוח-אדמה רצוי אדום, שורש סלרי ( מאד בריא)
ומעל חתיכות שומר, סלרי, דלעת, דלורית, ברוקולי, כרובית, כרישה, קישוא, זוקיני ומעט גמבה לקישוט
שום טרי (מוסיף המון!)
לפזר מעל כורכום
למלאת 3/4 מים
אחרי רתיחה להנמיך לאש נמוכה למשך עד חצי שעה ולהוריד
(לשים לב שהירקות לא יתרככו יותר מידי)
ובסוף הבישול אפשר להוסיף 1-1/2 כוס כוסמת נבוטה
או 1/2 כוס קוואקר
או 1/2 כוס קינואה
( לא חובה אפשר גם בלי …)
אפשר לטחון את המרק למחית
למרק להוסיף מעל עלים ירוקים קצוץ דק
?????????

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *